flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати опитування відвідувачів Гребінківського районного суду Полтавської області

01 лютого 2019, 13:20

Гребінківським районним судом Полтавської області в рамках проекту «Система оцінки якості роботи суду: стандарти, критерії, показники та методи» з 10 грудня по 21 грудня 2018 року здійснено опитування відвідувачів суду, щодо оцінки рівня організації його роботи шляхом анкетування. 

Як свідчать отримані дані, більшість респондентів (70%) оцінюють якість роботи суду як відмінну, 20 % – як добру і як задовільну – 10%. Найбільш позитивно оцінили якість роботу суду респонденти у віці 26-39 років. Позитивні оцінки якості роботи суду надали 72,7% респондентів з повною вищою освітою. Жінки були лояльнішими в оцінюванні якості роботи суду – 69% з них надали відмінні оцінки. Чоловіки були дещо суворіші – 62% надали позитивну оцінку. Найбільш позитивно якість роботи суду оцінили респонденти нижче середнього статку (74%).

Вищенаведені дані дозволяють визначити соціально-демографічний портрет відвідувача Гребінківського районного суду Полтавської області, якого цілком задовольняє якість роботи суду: жінка у віці 26-39 років, яка має повну вищу освіту та матеріальний статок нижче середнього, бере участь у судовому процесі вперше та загалом обізнана з роботою суду та суддів у цілому, представляє особисто себе під час розгляду справи.

 Відвідувачі, рішення суду по справах яких було винесено на їх користь, в цілому більш позитивно оцінили якість роботи суду (74,1%).

З повним текстом узагальнення можна ознайомитися за посиланням: Оцінювання роботи Гребінківського районного суду Полтавської області.