flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Скарби Феміди

10 червня 2019, 17:17

Сьогодні до Гребінківського районного суду Полтавської області завітали пошукати скарби Феміди допитливі другокласники Гребінківської гімназії. Після оглядової екскурсії та знайомства з символами правосуддя, діти розділилися на дві команди. Кожна каманда отримала "Карту скарбів", яка допомагала зорієнтуватися коридорами суду та віднайти в кінці-кінців солодкі подарунки. Малеча з"ясовувала, хто ховається в "чорному ящику", "топила" кораблі під час "Морського бою", складала з літер слова, пояснювала, які обов"язки порушили герої мультфільмів. Команди дуже старалися і їм вдалося зібрати всі ключики від схованки, де на них чекали солодощі.

Злагодженість, допитливість та винахідливість дозволила дітлахам відповісти на бонусне питання й відкрити скриню з "золотими монетами".

Переконані, що школярі так само впевнено орієнуватимуться в своїх обов"язках, як і орінтувалися коридорами суду. Дякуємо малечі за неймовірний позитив, сонячні посмішки, щирі погляди, заряд енергії та вогник тепла, залишений у серцях працівників суду. До нових зустрічей!

 За повідомленням прес-секретаря 
Гребінківського районного суду
Полтавської області

Тел. (05359)91-6-42