flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хто з 5 жовтня має обов"язково зареєструватися в ЄСІТС?

04 жовтня 2021, 17:08
❗ Звертаємо увагу, що з 5️⃣ жовтня а̲д̲в̲о̲к̲а̲т̲и̲,̲ ̲н̲о̲т̲а̲р̲і̲у̲с̲и̲,̲ ̲п̲р̲и̲в̲а̲т̲н̲і̲ ̲в̲и̲к̲о̲н̲а̲в̲ц̲і̲,̲ ̲а̲р̲б̲і̲т̲р̲а̲ж̲н̲і̲ ̲к̲е̲р̲у̲ю̲ч̲і̲,̲ ̲с̲у̲д̲о̲в̲і̲ ̲е̲к̲с̲п̲е̲р̲т̲и̲,̲ ̲д̲е̲р̲ж̲а̲в̲н̲і̲ ̲о̲р̲г̲а̲н̲и̲,̲ ̲о̲р̲г̲а̲н̲и̲ ̲м̲і̲с̲ц̲е̲в̲о̲г̲о̲ ̲с̲а̲м̲о̲в̲р̲я̲д̲у̲в̲а̲н̲н̲я̲ ̲т̲а̲ ̲с̲у̲б̲"̲є̲к̲т̲и̲ ̲г̲о̲с̲п̲о̲д̲а̲р̲ю̲в̲а̲н̲н̲я̲ ̲д̲е̲р̲ж̲а̲в̲н̲о̲г̲о̲ ̲т̲а̲ ̲к̲о̲м̲у̲н̲а̲л̲ь̲н̲о̲г̲о̲ ̲с̲е̲к̲т̲о̲р̲і̲в̲ ̲е̲к̲о̲н̲о̲м̲і̲к̲и̲ в ОБОВ"ЯЗКОВОМУ ПОРЯДКУ повинні зареєструвати офіційні електронні адреси в ЄСІТС (https://cabinet.court.gov.ua) ❗.
🧐 З інструкціями та рекомендаціями з приводу реєстрації в ЄСІТС можна ознайомитися за веб-посиланням - https://wiki.court.gov.ua.
ℹ Нагадуємо, Рішенням ВРП від 17.08.2021 №1845/0/15-21 затверджено Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС).
4 вересня у газеті "Голос України" було опубліковано оголошення про початок функціонування трьох підсистем (модулів) ЄСІТС - "Електронний кабінет", "Електронний суд", підсистеми відеоконференцзв"язку.
Зазначені підсистеми починають функціонувати через 30 днів після офіційного опублікування, тобто з 5 жовтня 2021 року.