flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо розгляду справ у режимі відеоконфернцзв"язку

14 червня 2021, 15:50
Шановні мешканці Гребінківської МТГ ❗️
 
❓ Ваша справа розглядається в суді іншого міста?
 
❓ Ви отримали повістку про виклик до суду ?
 
З метою економії коштів та часу на дорогу, ви можете прийти до Гребінківського районного суду Полтавської області й узяти участь у розгляді справи в режимі відеоконференцзв’язку (ВКЗ). Ви матимете ті ж права й можливості, що і при звичайному судовому засіданні.
 
❓ Що для цього потрібно?
 
Ви подаєте письмове клопотання судді, який розглядає вашу справу. Відправити його можна і звичайною, й електронною поштою.
Увага! Подати клопотання потрібно не пізніше, ніж за 5 днів до дати судового засідання. Обов’язково слід вказати, що забезпечувати ВКЗ буде Гребінківський районний суд Полтавської області.
 
☎️ Напередодні судового засідання уточніть у працівника апарату Гребінківського районного суду Полтавської області за тел. (05359) 91-6-42 чи надійшла до суду ухвала про забезпечення ВКЗ.
За дорученням інших судів, Гребінківський районний суд Полтавської області виконує лише ті дії, що передбачені вимогами процесуального законодавства України: вручення пам’яток, перевірка документів осіб та перебування з ними до закінчення судового засідання.
 
Принагідно, під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі ВКЗ також поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.